Skip to content

Ik ben Haico Kaashoek. Op jonge leeftijd (6 maanden) verhuisde ik samen met mijn familie naar Californië, waar ik de volgende 22 jaar woonde. Omdat schrijven en lezen mijn passies zijn, heb ik Engels (literatuur en schrijven) en Filosofie gestudeerd (bachelor’s diplomas gehaald), en daardoor een krachtige, plaatselijke controle van de taal gecultiveerd. In de loop van mijn uitdagende academische carrière, schreef, onderzocht en redigeerde ik teksten van alle vormen in analytische en creatieve instellingen met en een nauwkeurig oog voor detail. Ik ben onlangs verhuisd van Amsterdam naar Buenos Aires, waar ik mijn werk als een freelance schrijver en redacteur zal voortzetten. Mijn diensten gelden voor bedrijven en particulieren.

Huidige Status: Ik ben momenteel beschikbaar voor ghostwriting, vertaal en redactie werk.

Ik bied de volgende diensten:

Nederlands naar Engels Vertalen

Door het combineren van mijn eerste taal en mijn Engelse expertise, bied ik vertaling diensten van het Nederlands naar het Engels voor literaire en commerciële teksten.

Engels Proeflezen en Redigeren

Ik bied—afhankelijk van uw visie en de lengte van de tekst—lijn redigeren, proeflezen, en herschrijven voor literaire en commerciële werken.

“Ghostwriting”

Ik bied “ghostwriting” diensten in het Engels voor alle professionele onderwerpen. U brengt de visie en de inhoud; ik schrijf de boek met en voor u.

Boek Lezen en Pitch Schrijven

Ik schrijf boek pitches in het Engels en het Nederlands voor boeken van beide talen, voor de internationale en Nederlandse markten.

Web Content Schrijven

Met een bewezen geschiedenis van academische onderzoek en tekst compositie, schrijf ik web content in het Engels voor een brede scala van onderwerpen voor commerciële, literaire en blog plaatsing.